Brewers bier

Brewers‘ is een lokaal biermerk met een eigen proeflokaal in Zeist. Het biermerk definieert zichzelf als een allemansvriend: voor iedereen is er iets te vinden bij Brewers. Of je nu van een normaal pilsje houdt of van de gekste milkshake IPA’s, je kan bij Brewers terecht. Ze hebben daarom 12 verse bieren op de tap en nog veel meer blikjes en flesjes op voorraad zodat ze iedereen een lekker biertje kunnen aanbieden. Het leukste is natuurlijk een proeverij: 4 verschillende (kleine) biertjes zodat je alles kan proeven.

In het proeflokaal zelf wordt ook gebrouwen! Er staat een installatie om 150 liter bier te kunnen brouwen. Hier maakt Brewers gebruik van om eigen bieren op de tap te zetten en nieuwe bieren te proberen, maar de installatie kan je ook huren!  Hiermee wil Brewers ook een community maken van verschillende brouwers uit de regio die net iets meer willen dan hun eigen kleine installatie in de achtertuin.

Voor Brewers ben ik aan de slag gegaan om: een merkpositie te creëren, de huisstijl te maken en ook een nieuwe stijl voor de biertjes zelf te maken.